Hårfjerning

Den perfekte dusjrutinen?

Den perfekte dusjrutinen?

editorial

Dusjrutinene sier mye om hvem vi er. Her skal vi se litt på hvordan du kan optimalisere din. 

Et lite spa helt for deg selv

Det er jo sånn at man kan lage sin egen lille spaopplevelse i dusjen, hvis man vil det. Det kan man gjøre ved å tenne lekre duftlys og sørge for god stemning og atmosfære på badet. Kanskje høre på yndlingspodcasten din som du har spart å høre på, et radioprogram eller avslappende musikk. Se på dusjtiden som tid til deg selv og ikke bare en praktisk oppgave som skal overstås for å bli ren. Det er egenpleie. Man kan også gjøre ting på klinikker for å opprettholde rutinen, som for eksempel hårfjerning, som ikke er noe som absolutt må inngå i dusjrutinen din. Du kan lese mer om alternativer til barbering på https://klinikkoslo.no/haarfjerning/

Hårfjerning

Inkorporer dette i dusjrutinen din 

Alle kvinner vet at det finnes mange slags ‘dusjer’. Det er morgendusjen, vaske-håret-dusjen og gjøre seg klar før en fest eller en date-dusjen og så er det bare kosekveldsdusjen. Det er mange måter å dusje på, og rutinen er ikke nødvendigvis den samme hver gang. Du har kanskje en ulik hudpleierutine om morgenen og om kvelden, for eksempel. Det er helt opp til deg.

Dusjrutinen din handler heller ikke bare om hva du gjør i løpet av selve dusjen, men også om hva du gjør etterpå. Eller nærmere sagt rett etterpå. Det mange gjør ‘feil’, er nemlig at de tørker seg med et håndkle til de er helt tørre med en gang de kommer ut av dusjen. Så smører de seg inn med hudpleie og kroppskrem. Det er ikke den mest hensiktsmessige måten å gjøre det på. Man burde være fuktig når man tar på seg krem, for å sørge for at den trekker godt nok inn. Du vil også oppleve at den er lettere å massere, har mer ‘slip’ som man kaller det, og at det er enklere å legge lag med hudpleie, når huden er fuktig til å begynne med.