dhl express

DHL tilbyr levering med ekspress

DHL tilbyr levering med ekspress

Dersom du skal sende en pakke til utlandet som haster kan du benytte deg av en ekspresslevering. Du kan velge mellom flere ulike fraktselskaper som tilbyr ekspresslevering både innad i Norge og til utlandet. Dette er en tjeneste som du gjerne setter pris på om du skal sende noe viktig som haster til en venn eller et firma.

Dersom du sammenligner flere fraktselskaper vil du raskt oppdage at DHL ekspress kan tilby deg konkurransedyktige priser som stiller sterkt i forhold til andre fraktselskaper i det norske markedet. Du kan derfor være sikker på at du får tilgang til den beste prisen på en ekspresslevering med sporing.

Hos DHL får du hjelp til å fortolle pakken på riktig måte ved å benytte deg av praktiske elektroniske løsninger. Dette er brukervennlige webløsninger som du ikke behøver lang tid på å sette deg inn i. Du kan også benytte deg av en ekspresslevering til Norge om du har en forsendelse som du gjerne skulle hatt tilgjengelig så raskt som mulig.

Send pakke som ekspress 

Hvis du er en av dem som planlegger nøye før du bestemmer deg for å sende en pakke til utlandet eller til Norge, bør du sammenligne priser hos de mange fraktselskapene som tilbyr ekspress. DHL tilbyr ekspress til både Norge og til utlandet som du kan benytte deg av til rimelige priser.

Her får du også hjelp til tolldeklarering og andre viktige dokumenter som eventuelt må fylles ut. Hvilke varer og dokumenter som krever at du fyller ut ekstra dokumenter finner du enkelt frem til på nettsiden til DHL. Der kan du også bestille egnet emballasje til din forsendelse. 

Det anbefales at du pakker innholdet inn i emballasje som du bestiller fra DHL. Her får du konvolutter, boblekonvolutter og esker. Dokumenter og eventuelle fraktbrev som du har fylt ut i forbindelse med forsendelsen legger du enkelt i en plastlomme.