hårtap

Helsehjelp fra leger er noe av det viktigste vi kan motta

Helsehjelp fra leger er noe av det viktigste vi kan motta

Er hårtap dekket av folketrygden?

Når en blir eldre inntreffer en rekke sykdommer og lidelser som en må reise til legen for å få hjelp med. Da er det godt å vite at velferdssystemet vi har her i Norge hjelper godt på med de finansielle kostnadene. Allikevel finnes det en del ting som folketrygden her i Norge ikke dekker. Dette er altså sykdommer og lidelser som er ansett å ikke være viktige nok. For menn som for eksempel mister håret oppstår spørsmålet: er hårtap dekket av folketrygden?

Svaret på dette er enkelt og greit at hårtap ikke er dekket av folketrygden, med mindre det for eksempel er en del av en annen dødelig sykdom eller lidelse. I og for seg selv er hårtap menn opplever for eksempel, for det er tross alt de som opplever det som oftest, ikke dekket på noen måte. Det betyr at alle kostnader her må dekkes på egenhånd, noe som viser viktigheten av å ta vare på håret ditt. 

Behandle ditt hår bra!

Det er virkelig på tide at folk flest tar bedre vare på håret sitt. Dette er tross alt noe en bare får en gang i livet, og selv om det vokser ut etter en hårklipp, så er dette fra de samme gamle hårsekkene. Når de blir slitne og sier god kveld, så er det ikke lenger hår å få på hodet – det hårtap menn spesielt opplever ofte kan da være tøft å takle. 

Derfor bør du alltid behandle ditt hår bra. Det inkluderer å vaske det regelmessig, men ikke for ofte, begrense bruken av produkter, og ikke minst slutte å leke så altfor mye med det!

Begynner du å merke at du blir litt tynn i luggen, så må du ikke tro at folketrygden dekker dette. Gjør din jobb for å holde håret i livet, og begynner du å oppleve det hårtap menn flest ser, begynn prosessen med produkter!