18650 batteri

Kjøp ladbare batterier online

Kjøp ladbare batterier online

Med 18650 LI-ION batterier kan du lade dine batterier igjen og igjen. Det er utrolig smart av mange årsaker. Først og fremst betyr det selvfølgelig at du ikke trenger kjøpe flere batterier, men blot kan gjenbruke dine batterier gang på gang. Dette sparer deg penger fremover, og det sørger for at du alltid har batterier tilgjengelig i hjemmet. Samtidig minsker det avfall og kan derfor være en mer miljøvennlig løsning.

Li-ion batterier er litium-ionbatterier. Dette er det noe av de absolutt nyeste innen oppladbare batterier, og det er en utrolig miljøvennlig og innovativ løsning. De har et bredt utvalg av anvendelsesområder – rett fra elektriske verktøy og lommelykter til E-sigaretter og radiostyrte biler. Derfor er det noe som er brukbart for mange med de allsidige bruksmuligheter.

Det smarte ved li-ion batterier sammenlignet med tradisjonelle oppladbare batterier er, at de holder lenger, har høyere effekttetthet, har lengre batteritid og samtidig lader raskere opp. Samtidig veier de mindre, noe som gjør denne batteritype optimal til utstyr der lav vekt og ikke minst lang batteritid er veldig viktig. Den lenger holdbarhet kommer blant annet fra den lave selvutladning på kun 5-10% per måned.

Hos Batterionline.no kan du finne batteri 18650 til dine behov. Her kan du finne de populære batterier fra noen av markedets førende produsenter som Samsung, Sony, LG, Panasonic og Enerpower. Her vet du at du får det absolutt beste som finnes på markedet. Batteriene kan lades mellom 500 og 1000 ganger, avhengig av hvordan du bruker og vedlikeholder dine li-ion batterier. Du kan finne forskjellige typer av li-ion 18650 batterier på siden, og du kan velge å kjøpe kun ett batteri eller større pakker. Derfor kan du helt sikkert også finne et produkt som passer for deg og dine behov blant det store utvalget av oppladbare batterier, og du får alltid en sterk pris.