termotak

Legg nytt termotak selv

Legg nytt termotak selv

editorial

Er det på tide med nytt tak på skuret eller i garasjen? Da finnes det mange gode løsninger. De skal vi se litt nærmere på her, så du kan finne den beste løsningen til prosjektet ditt. Kanskje er du på jakt etter en løsning du enkelt kan gjøre selv? 

Velg taktyper 

Det finnes mange forskjellige taktyper man kan velge mellom når man skal legge nytt tak på garasjen eller skuret. Det er veldig mange som velger takpapp, fordi det er en forholdsvis rimelig og holdbar løsning. Det finnes løsninger i alle prisklasser og materialer, og det er viktig at du velger noe som passer perfekt til nettopp ditt skur eller din garasje. Det er også lurt å tenke på isolasjon i forbindelse med tak, for her har det nemlig mye å si hva du velger. 

Gjør det enkelt selv med termotak 

Hvis du vil ha en isolerende takløsning, så kan termotak være akkurat det du er på jakt etter. Det er smart med en takløsning som holder varmen, og i tillegg kan du klikke på taket helt selv. Det vil si at du har et gjør-det-selv-prosjekt som du kan klare uten hjelp fra profesjonelle, og det er perfekt for deg som vil spare penger – og som liker et lite gjør-det-selv-prosjekt. 

En annen smart ting med termotak som du klikker på helt selv, er at det ikke er noen synlige skjøter. Dermed så får du et mye penere tak, som er helt perfekt hvis du skal legge det et sted som helst skal være litt fint og hvor det er viktigere at det blir pent enn for eksempel med garasjen. Termotak er nemlig også helt perfekt hvis du skal legge et isolerende tak i en utendørs stue eller en terrasse. Det er med andre ord et stort bruksområde for denne type tak.