Caravan

Litt hipster og litt old school

Litt hipster og litt old school

Litt hipster og litt old school, men verdens beste ferie 

I sommer kjøpte kjæresten min og jeg en caravan. På en måte forbinder vi begge to en caravan med ferie på campingplass som barn, der folk har vognen stående år etter år og er på ferie der hver sommer. De har TV, innlagt vann og alle de tingene som man egentlig har hjemme. Borsett fra at de har valgt å være i et bittelite fellesskap som de ser hver sommer. Jeg forstod det aldri og syntes det var litt harry.

Men det er en helt annen måte å være på feire i caravan på. Nemlig å faktisk reise rundt i landet for å oppleve natur som fjell og sjø, alt på en og samme tur, å sove på de villeste og vakreste stedene man kan forestille seg og virkelig får en opplevelse for livet. Ikke så harry, men litt mer hipster.

Vi hadde tenkt lenge på om vi skulle kjøpe en selv eller om vi skulle fortsette å leie, men fant ut av at det var fint å ha tilgang hele tiden.

Gleden ved å eie en selv

Når det kommer til å dra på ferie, enten det er en helg eller flere uker, så er fleksibiliteten det som står aller høyest i kurs. Og når man leier får man aldri helt den fleksibiliteten som man har når man eier. Så i sommer kjøpte vi vår egen på https://namsosfritid.no/ og har koset oss skikkelig med å gjøre den til vår. 

Det har gitt mulighet til å gjøre den mye mer personlig og det er noe vi begge to liker veldig godt. Vi har allerede vært på flere kortere og lengre turer og jeg elsker den friheten vi har nå, til å bare kunne reise når vi vil. Skulle ønske vi hadde gjort det før.