rgb led strip

Lys er noe av det viktigste når du innreder

Lys er noe av det viktigste når du innreder

editorial

Visste du at lys er noe av det viktigste når du innreder? Her skal vi se litt nærmere på hvordan du effektivt og målrettet kan bruke lys når du innreder, for å skape de beste mulige forhold. Det er kanskje ikke så vanskelig eller omstendelig som du kanskje tror. 

Hvorfor er lys så viktig? 

image

Du har kanskje lagt merke til at lys alltid nevnes helt sentralt i boligannonser, og det er kanskje noe du har vært opptatt av selv i forbindelse med kjøp eller leie av bolig. Det er rett og slett fordi vi mennesker i stor grad blir påvirket av lys. Lys kan skape stemning og påvirke humøret vårt, og derfor er det også viktig at boligen har gode lysforhold. Det er også det som er mest behagelig å være i. Men det er jo sånn at det er snakk om dagslys i disse tilfellene, og vi bor i et land der det er mørkt store deler av året – gjerne nesten hele dagen. Da er det ikke så my dagslys å skryte av, og hva gjør man da?

Da bruker man kunstige lyskilder. Derfor er det viktig at man bruker disse effektivt for å skape gode lysforhold også når det er mørkt ute. Man kan finne lamper som er som små lysskulpturer i seg selv, eller bruke stemningsfulle lyskjeder og strips til å skape stemning i mørke, dystre hjørner. Lys er også effektivt når man vil understreke en stil eller kanskje fremheve spesifikke ting i boligen. Men hva slags lys skal man velge? 

Derfor bruker mange ledlys

Du kan bruke rgb led strip når du skal skape stemning med lys i hjemmet. Men hvorfor er det sånn at mange bruker led? Med ledlys får man pærer som varer lenge, og som sparer strøm og miljøet for belastning. Det er derfor mange bruker ledlys.