produksjonsutstyr

Norske råvarer og produksjon

Norske råvarer og produksjon

Norske råvarer og produksjon har alltid vært en stolt tradisjon innenfor norsk næringsliv 

Det å kunne produsere lokalt i Norge har alltid vært en stolt tradisjon. Å kunne bruke norske råvarer, norsk-produsert utstyr og norsk arbeidskraft. Kortreist. Bærekraftig. Norsk.

En viktig industri som gjør at næringsmiddelindustrien i Norge er så effektiv som den er, er at vi har skikkelig gode leverandører når det kommer til produksjonsutstyr. For eksempel https://volf.no/ For når det kommer til mat er det utrolig viktig at alt i produksjonen fungerer så knirkefritt som mulig, og derfor er det bra at vi har så gode leverandører i Norge.

For svinn og feil i produksjonen kan ha store konsekvenser, ikke bare økonomisk, men rent miljømessig. For når man tenker på hvor mange ressurser og arbeid som går inn i å produsere den råvaren man bruker blir det plutselig tydelig hvor viktig det er å behandle den på en måte som gjør at man kan utnytte så mye som mulig og ikke miste ting på grunn av feil i utstyret. Det er jo litt krise.

Norske råvarer

Det å produsere mat i et land som Norge har en lang og stolt tradisjon bak seg og norsk mat er virkelig noe vi er stolte av. Norske råvarer er noe vi kan stå inne for. Både etisk og politisk. Det å hedre de råvarene vi spiser betyr mye for oss, så når man jobber med norske råvarer skal man ta både jobben og naturen alvorlig.

Når det er feil i produksjonen fører det til svinn og svinn betyr at vi mister ressurser. Alt det kan unngås ved å ha bra nok produksjonsutstyr som ikke bare lever opp til de aller minste kravene, men utstyr som er laget av folk som respekterer norske råvarer og norsk industri og har en kvalitet som sikrer at vi slipper svinn.