Restaurant Fredrikstad

Oppdag de beste restaurantene i Fredrikstad

Oppdag de beste restaurantene i Fredrikstad

editorial

Fredrikstad er en by som er kjent for sine vakre omgivelser, rik historie og et variert matutvalg. Det er heller ikke mangel på restauranter som tilbyr deilig mat og god service. Enten du er en lokal eller en besøkende turist, er det mange fantastiske spisesteder som ikke vil skuffe.

Ramp Pub & Spiseri

Ramp Pub & Spiseri er en av de mest populære restaurantene i Fredrikstad og har en beliggenhet ved vannkanten ved bryggepromenaden. De serverer alt fra burgers, fisk- og sjømatretter til vegetarisk mat. Her kan du også nyte en avslappende drink mens du beundrer den vakre utsikten over Kanalen.

Tredgaarden Restaurant

Tredgaarden Restaurant ligger i hjertet av Gamlebyen i Fredrikstad og er en av de mest romantiske restaurantene i byen. Restauranten tilbyr en meny med norske og internasjonale retter, samt en imponerende vinliste med viner fra hele verden. Det historiske interiøret gjør Tredgaarden Restaurant til et perfekt sted for en romantisk middag.

Restaurant Fredrikstad

Lille Asia

Lille Asia er en asiatisk restaurant som serverer autentiske retter fra Vietnam, Thailand og Kina. Her kan du smake på alt fra nudler til dumplings og vårruller. Restauranten har også en fin uteservering om sommeren som gir en avslappende atmosfære. For de som elsker asiatisk mat, er Lille Asia et must-besøk når i Fredrikstad.

Bryggerikjelleren

Bryggerikjelleren er en stor restaurant som ligger i hjertet av Fredrikstad sentrum. De tilbyr en variert meny og en imponerende ølmeny som inneholder mer enn 200 forskjellige øl fra hele verden. Bryggerikjelleren er også kjent for sin livlige atmosfære og gode musikkprogram, og har derfor blitt et populært sted både blant unge og eldre.

Uansett hvilken restaurant du velger i Fredrikstad, vil du oppleve fantastisk mat og service. Byen har et variert utvalg av spisesteder som vil tilfredsstille enhver smak og anledning. Det beste med å spise på restaurant i Fredrikstad er at du ikke bare kan nyte maten, men også den vakre utsikten over byens historiske steder og vannet som omkranser byen.