hengevekt

Perfekt til gården din

Perfekt til gården din

Perfekt til gården din

En hengevekt er et verktøy mange elsker og andre ikke vet eksisterer engang. En hengevekt kan brukes til å veie fisk, grønnsaker, dyrefôr og ellers bare hva fantasien sier. De er også ekstra gode når det kommer til å veie ting som ikke kan settes på en vanlig vekt. Det kan være høy eller bare andre ting som er lettere i veie i et klede, en pose, en bøtte, aller andre ting som kan henges på en hengevekt.  

Gi hestene dine riktig mengde mat

Det å mate dyrene sine er en av de mest koselige tingene ved å ha en gård, uansett hva slags dyr du har. Og maten deres er et viktig verktøy for å sikre glade og tilfredse dyr.

Derfor er en hengevekt et viktig verktøy, sånn at de får akkurat det de trenger. Å veie maten deres gjør at du kan føle deg sikker på at de har fått riktig mengde og er en måte å føle seg trygg på at de både får det de har behov for og at de ikke får mer enn det de trenger. For de spiser jo mye ute uansett, så det de får servert i tørrfôr skal supplere det og ikke motsatt.

Rask og presis

Når du skal ha en hengevekt kan du velge mellom en digital eller analog vekt. Begge deler er laget for å tåle vær og vind og til å gi presise og gode resultater hver eneste gang. Selv om det er mange som er mest glade i den litt mer gammeldagse løsningen med en analog vekt med nålen som beveger seg, så blir faktisk de digitale vektene mer og mer populære.

De måler mer presist fordi man ikke selv skal lese av resultatet og føles for mange lettere og mer gøy å jobbe med. Men begge muligheter er tilgjengelige, så man kan bare velge det man liker best selv.