bring

Send pakke til utlandet med Bring

Send pakke til utlandet med Bring

I Norge var Posten Norge det fraktselskapet som var mest brukt av både privatpersoner og bedrifter i Norge. I 2005 etablerte Posten Norge merkevaren Bring, som skulle fungere som en merkevare utad på posttjenester ble levert til kunder hovedsakelig bosatt i Norden og i Norge.

Bring ekspanderte gradvis ved å kjøpe opp en rekke andre logostikkselskaper som eksempelvis Blomquist Trucking og Nor-Cargo. Denne utviklingen førte etter hvert til at Bring ble en av de mest ledende transportørene i det norske markedet. I dag kan du derfor benytte deg av utallige frakttjenester som blir levert av bring til kunder i Norge og Norden.

Ved å benytte deg av Bring når du skal sende en pakke til utlandet, er det viktig at du først setter deg inn i de ulike tjenestene som tilbys. Dersom du skal sende mange pakker til en og samme mottaker kan du benytte deg av tjenesten PickUp Parcel. Ved bruk av denne tjenesten leveres pakken på døren til mottaker eller ved det utleveringsstedet som er nærmest. 

Hjemlevering til mottakere i Norden

Dersom du ønsker å sende pakker til mottakere i Norden kan du benytte frakttjenesten Home Delivery Parcel. Denne tjenesten kan benyttes om du skal sende flere pakker til mottakere som bor i Sverige, Finland og Danmark. Disse pakkene kan da sendes samlet for at du skal spare penger og tid på å sende pakkene i kun en forsendelse.

Først og fremst er dette tjenester som er rettet mot små og stor bedrifter som gjerne driver med netthandel. Bring har derfor stor kapasitet og kan ta seg av utallige forsendelser hver dag.

For at pakke din effektivt skal leveres til mottaker over natten anbefales tjenesten Bedriftspakke ekspress over natten. Bring tilbyr derfor frakttjenester som de aller fleste av oss har stor glede av uavhengig av om du er en bedrift eller en privatperson.