entreprenør

Skal du grave, planere, rive eller bygge?

Skal du grave, planere, rive eller bygge?

Skal du grave, planere, rive eller bygge? 

Det å be om hjelp til oppgaver man ikke burde gjøre selv er en av de beste tingene du kan gjøre for prosjektet ditt. Det er mange jobber vi kan klare selv, men en av de jobbene som vi absolutt ikke skal klare selv er jobber som vo faktisk trenger en entreprenør til. Når det kommer til å bygge noe som er litt mer komplisert enn et skur kan det være greit å få input fra en entreprenør. Det kan for eksempel være forskjellige typer maskinarbeid der en gravemaskin er involvert eller for eksempel annet tungt anleggs-utstyr.

Det kan for eksempel også være en kombinasjon av grunnarbeid og betongarbeid. Uansett hva man skal gjøre kan man få effektivt og godt utført arbeid til prosjektet man driver med. Og i tillegg til en god pris? Ja takk! Vi fikk masse hjelp da vi skulle bygge huset vårt og det er ikke noe vi har angret på. Hvis du vil lese mer om hva en entreprenør kan hjelpe med kan du se lese mer https://www.ulsteinbetong.no/entreprenr.

Vi gjorde litt selv

Ulstein Entreprenør tar på seg de aller fleste typene oppgaver, men en del av det de gjør er også å leie ut utstyr til private. Dette er klart de mer lette typene maskiner og utstyr som man faktisk kan klare å bruke selv, med opplæring selvfølgelig. Vi leide for eksempel utstyr til å utføre mindre oppgaver som forskaling, å legge betong eller å planere noe. 

Trenger du en entreprenør?

Hvis du er usikker på om du kan ordne noe selv med leid utstyr eller om du trenger en entreprenør kan du be om innspill fra de som jobber hos Ulstein Betong. Vi fikk utrolig god hjelp da vi skulle bygge huset vårt og endte med å gjøre litt selv og få hjelp til noen andre ting. Det er helt klart en grunn til at man har en lang og komplisert utdannelse som entreprenør.