lån

Ta opp smålån online

Ta opp smålån online

editorial

Er du i tvil om hvordan man egentlig tar opp et lån, og ikke minst hvordan man finner det helt riktige? Da er du ikke alene, og her kan du bli klokere på noen av de mange spørsmål om forbrukslån.

Når bruker man forbrukslån?

Forbrukslån er en veldig fleksibel lånetype på den måten at det ikke er låst hva pengene kan brukes til. Du velger altså selv hvilket forbruk det skal dekke – om det er bil, båt, reise, uventede regninger, elektronikk, oppussing eller noe helt annet.

Derfor kan man bruke forbrukslån til nesten alt som ikke er fast eiendom og som ikke overstiger et beløp på 500.000 kr., som ofte er den maksimale grensen på forbrukslån.

lån

Hvordan velger man riktig lån?

Det finnes mange lån på markedet i dag, og den eneste måten å finne det riktige er ved å sammenligne. Det kan nemlig være stor forskjell på de vilkår du får hos ulike banker, og det avhenger helt av din individuelle situasjon.

Derfor bør du alltid søke hos minst 2-3 forskjellige långivere og sammenligne deres tilbud ved å se på vilkår og priser. Du kan med fordel bruke https://swiftbanker.no/ når du skal sammenligne forbrukslån. Her får du nemlig en oversikt over dine muligheter og hjelp til å søke flere steder, så prosessen er mye enklere og raskere for deg.

Hvordan skjer det i praksis?

Hele prosessen med forbrukslån kan skje online. Her kan du sende inn dine uforpliktende søknader, motta tilbud, sammenligne disse og velge hvilket som er riktig for deg. Når du har valgt, så kan du signere digitalt og godkjenne ditt tilbud.

Etterfølgende får du altså  utbetalt pengene, og det skjer vanligvis i løpet av noen dager. Da kan du bruke pengene til det du har behov for, og selvfølgelig sørge for å nedbetale lånet etter avtalen.