Dreieverktøy

Vet du hvilket Dreieverktøy dere trenger?

Vet du hvilket Dreieverktøy dere trenger?

Vet du hvilket Dreieverktøy dere trenger?

Da jeg ble ansatt til å bestille maskiner og verktøy til produksjonen vår hadde jeg vært i lignende stillinger før, men aldri innenfor den bransjen jeg er i nå. derfor var det mange ting innenfor Dreieverktøy jeg ikke visste.

For det første trodde jeg at det var et verktøy første gang jeg hørte navnet. Men det lærte jeg veldig fort at det ikke var. Faktisk består av en hel rekke forskjellige verktøy som man bruker til forskjellige ting under dreiing. En generell dreieskjær er et av de verktøyene og vi kjøpte vår Duratomic® hos Seco Tools.

Duratomic® er en veldig eksklusiv beleggteknologi der man har valgt å kombinere enestående motstand mot slitasje med eggseighet. Det gjør dette verktøyet til et unikt valg og absolutt ikke noe man vil angre på. Det er en investering som vi er veldig fornøyde med å ha gjort og kan bare anbefale det til andre.

Nanovitenskap og kontroll på atom-strukturen

Det høres kanskje veldig fancy ut, men dette verktøyet inneholder faktisk nanovitenskap på sitt beste. Det gjør at man i Duratomic CVD-aluminiumoksid beleggingsprosessen kan manipulere alle komponenten i belegget på atom-nivå. Dette gjør at man faktisk kan forbedre de mekaniske egenskapene, de termiske egenskapene og de kjemiske egenskapene.

Det at man kan kontrollere atom-strukturen i belegget gjør at man kan sikre en mye glattere overflate. Det er noe som bidrar til mindre friksjon, som igjen bidrar til mindre varme når man skjærer. Det at man kan redusere varmen mens man bruker verktøyet gjør at man øker både presisjon og levetiden til verktøyet.

Det der med Dreieverktøy er noe man skal se på som en enorm ressurs og det er mye å hente her hvis man vet hva man ser etter. Og hvis du ikke gjør det, be om innsikt fra en som har greie på det!